Maiden Aalborg

kl. 21.00.  Slagelse Musikhus, Badeanstalten. Support: Poisoner
95,- kr. plus gebyr
Garderobe: 20,- kr.
Support : TBA

Klik og køb billetter her:
ticketmaster 

MAIDEN AALBORG

THE NUMBER OF THE BEAST, FEAR OF THE DARK, CAN I PLAY WITH MADNESS... Og mange mange flere fede Iron Maiden hits er på listen, når MAIDEN AALBORG spiller op til den helt store 666% heavy metal fest.

ANMELDERNE SIGER:
”Tak til Iron Maiden for at have skrevet de sange, men tack som fanden til MAIDEN AALBORG for at spille dem mere veloplagt og vitalt, end jeg har hørt det gjort i årevis! Ja, jeg mener det!”- Steffen Jungersen - musikjournalist, musiker og forfatter.
”Det er ikke bare fede sange, de er også fremført med snilde og perfektion, som havde det været Maiden selv. Men det er jo Maiden selv, det er bare dem fra Aalborg!” - Metal A Day – juli 2017 - 5 ud af 5
”Det var 2. gang at jeg oplevede Maiden Aalborg, og til trods for (nu får jeg nok en masse på nakken) at jeg aldrig har været den største Iron Maiden fan, har Maiden Aalborg efterhånden fået mig omvendt - Bikeronline.dk – oktober 2016

KORT OM:
MAIDEN AALBORG har haft et par forrygende år med blandt andet flere store show, hvor bandet både har trukket mange folk til stederne og leveret nogle fantastiske fester. I Herning by, overværede Iron Maiden guitaristen Adrian Smith koncerten og efterfølgende gav et stort verbalt skulderklap til bandet. MAIDEN AALBORG fik blåstemplingen og kan derfor kaldes... ”Iron Maiden approved”.

MAIDEN AALBORG består af nogle ekstremt kompetente og erfarende rock n roll herre, med mange årig bandhistorik i bagagen, blandt andet med Pretty Maids, Mercenary og SmaXone.  Live har bandet Eddie-ficeret både store dele af de danske byer, samt ligeledes Island og Tyskland.
MAIDEN AALBORG er først og fremmest den ægte rock' n' roll vare – og de leverer musikken lidenskabeligt hårdtslående med ægte metallisk kærlighed for verdens bedste band - IRON MAIDEN.

LINE UP
Mikkel Sandager – Sang
Andreas O’Carroll – Guitar
Casper Skafte – Guitar
Kasper Molin – Bas
Morten Sandager – Trommer

Supporten varetages på fornem vis af lokale Poisoner. 
Poisoner er et metalband karakteriseret af deres energiske sceneoptræden, tunge Grooves og dystre, atmosfæriske guitarriffs.
I 2017 har bandet tilføjet bastrombone samt keyboard til deres storslåede og melankolske lydbillede. Bandet fusionerer den progressive og psykedeliske rock fra 60'erne og 70'erne med de mere moderne Progrock-tendenser fra 90'erne og op efter.
Der er gjort masser af plads til syrede guitarpassager med eksperimenterende effekter i deres dynamiske kompositioner, som giver lytteren en rejse gennem musikken.
I løbet af 2018 har Poisoner udsigter til en ny indspilning med den nye besætning, der stadfæster deres nuværende udtryk.

Til toppen
mail-icon
fb-icon