Dicte-Claus Hempler

Kl. 20.00 Slagelse Musikhus
250,- kr plus gebyr. Unumr. siddepladser.
Garderobe: 20,- kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster
Dicte / Claus Hempler
To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen
Denne gang - for første gang – med et fællesalbum med helt nye sange i flightcasen. Albummet udkom 1. oktober 2017!

Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres sublime samarbejde. Publikum har været vidne til 6* koncerter med to sangere, som klæder hinanden helt fantastisk.
Bl.a. skrev Lars Rix, Berlingske, skrevet flg. om sin oplevelse på Smukfest:
"En ulastelig velklædt nydelse"... "Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert". Og Lars Rix fortsætter: "Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt".
Live akkompagneres Dicte og Claus Hempler af den fabelagtige guitarist Mike Vandborg.

Makkerparrets nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at lytte til, og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Fornemt akkompagneret af Danmarks vel nok dygtigste guitarist i Mika Vandborg leverer trekløveret smukke og intense oplevelser: Musik og vokal går op i en højere enhed, når Hemplers talent for at skrive kærlighedssange direkte fra hjertet bliver fremført. Og Dictes "übersensuelle" (citat; Lars Rix, Berlingske) stemme forfører. Hempler er en af Danmarks allerbedste sangskrivere og croonere og Dicte er en sublim og stilsikker fortolker.

Fusionen af de karismatiske personligheder er i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.
Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet!
Til toppen
mail-icon
fb-icon