Saveus

Kl. 21.00 Slagelse Musikhus
180,-/ 230,- kr plus gebyr - ståpladser/ siddepladser på balkon
Garderobe: 20 kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster

Saveus
Danskerne kan godt begynde at glæde sig til 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband atter tager landet rundt.

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

Tilbage i juni-måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”

Fredag den 1. september spillede SAVEUS sommerens sidste koncert på Plænen i TIVOLI, København for et begejstret publikum og vi kan se frem til nye udgivelser frem mod forårets turné.

Til toppen
mail-icon
fb-icon