Indra

Kl. 20.00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus
150,- kr. plus gebyr. Unumr. siddepladser.
Garderobe: 20,- kr. 

Klik og køb billetter her:
ticketmaster

INDRA
Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana stemmer, vi har haft i Danmark.
Netop nu er hun, sammen med bandet Indra, aktuel med det nye album Carry my heart på det amerikanske pladeselskab “Universal”. (Carry My Heart er produceret af Jay Newland som 9 gange har vundet en Grammy med bl.a Norah Jones, Gregory Porter og Esperanza Spalding.)
Og der er allerede internationale og nationale roser fra anmelderne. Nøjagtig som det var tilfældet for det seneste Grammy nominerede album Heartland.

Men hvad spiller de så? :
Musikalsk set er der stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots.
Repertoiret indeholde både egne sange og nye personlige fortolkninger af bl.a David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington.
Indra har fundet ind til en lyd og et samspil der er ganske unik med den besætning, som alle er store musikalske kapaciteter på deres instrumenter
Så forvent en koncert i international topklasse.
Klik her og se videoen til sangen Little Black Train.

Bonusinfo om Indra:
Historien om Indra begyndte i 2006, da den danske saxofonist Benjamin Trærup på en tur til USA mødte den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore. De to forelskede sig i hinanden, og har sidenhen dannet par både musikalsk og privat.
De bor til daglig i Spanien, og turnerer i hele verden. I Danmark får vi mulighed for at nyde dem i to begrænsede perioder i henholdsvis efteråret 2018 og vinteren 2019.

Anmeldelser:
“Indra Rios-Moores andet album “Carry my heart” er et lidenskabeligt manifest. Her er et album bestående af perler”
JazzEcho,Tyskland

“Stilen er roots, soul og jazz i en blanding. Det er musik der taler til hjertet. Der rækkes ud og det er kke svært at tage imod. Carry my heart er meget anbefalelsesværdig og Indra kombinerer med nerve og indlevelse jazz, blues, soul og gospel med country og Americana”
Jazznyt, Danmark

“Denne protest mod Trump viser at en sang ikke behøver sin oprindelige kontekst for at blomstre på ny”
France musique, Frankrig

Indra:
Indra Rios-Moore: vokal
Benjamin Trærup: saxofon
Knut Finsrud: trommer
Thomas Sejthen: bas
Til toppen
mail-icon
fb-icon