Onsdagsjam-juni

Kl. 19.30 - ca. 22.00 på Badeanstalten.
Gratis adgang, baren er åben, øllet er koldt, kaffen er varm, scenen er skrå og der er slænge-sig-pladser i de store, fede lækre lilla sækkestole.

Jam - første onsdag i måneden (i sæsonen)

Kom og prøv om scenen kan bære og mød nye musikalske legekammerater. Du må også bare gerne ligge, sidde, hænge ud og lytte.

Musikhusets trommesæt er stillet op (medbring egne stikker). Der er trommesæt, et udmærket akustisk klaver, to guitarforstærkere (Vox AC15 og Fender Blues Junior), en  basforstærker og et Roland RD-800 elklaver til rådighed og samt selvfølgelig PA-anlæg og scenelys. 
Chefen laver lyd hele aftenen - det pljer hun ..Denne gang er det dog en RIGITG lydmand, der kommer: nemlig vores uforlignedelige Søren Siig!!! - og Sebastian styrer for vildt på bomberne og de kulørte lamper.
Se mere og meld dig ind i den åbne Facebookgruppe "Onsdagsjam på Baderen".

Jam-aftnerne arrangeres i samarbejde med Slagelse Musikskoles MGK & Musikakademiet Slagelse og Talentlinie og jam-vært er Anders Westfall (fed guitarist!!). Aftenen starter typisk med en lille koncert og derefter er der fri bane til scenen. Musikskolens elever er gerne backingband for resten af aftenens udfoldelser - nogle kan oven i købet læse noder!!!

Alle er så hjertelig velkommne. Hver gang.

Til toppen
mail-icon
fb-icon